pollença

L'EFECTE PIQUE

emroc | 21 Juliol, 2007 22:31

transcrit de elsingulardigital.cat

Piqué deixa el Partit Popular el mateix dia que se li imposava una gestoria paral·lela al seu equip de cada a les eleccions generals. Piqué té arguments sobrats per a plegar, després de les múltiples humiliacions a què ha estat sotmès i les desautoritzacions constants de la seva línia política. Josep Piqué és o ha estat un bon polític, amb nivell, amb elegància i creativitat. Era una de les esperances per a aquells que creien que “una altra dreta és possible” més enllà del conservadorisme extrem, l’espanyolisme ranci i la demagògia de baixa moral. Amb la seva pèrdua (forçada, guanyada a pols per part de la direcció del PP) la dreta espanyola renuncia a una centralitat, a un liberalisme ben entès, fins i tot a una mínima elegància en les formes i en els continguts. Piqué va voler introduir fins i tot un cert catalanisme en un partit que ho és tot excepte catalanista, ni moderat ni no moderat. El PP és avui l’antítesi del catalanisme i del liberalisme de centre, i avui ho és més que mai. Espanya té un problema quan no pot tenir una dreta homologable a nivell europeu, i Catalunya té un problema quan ser de dretes o conservador ha de comportar també tot el que comporta l’actual línia del PP. El que passa és que a Espanya es pot seguir aquesta línia sense complexes, i a Catalunya la centralitat és tota una altra cosa. Mantenim que una altra dreta és possible, a Catalunya i a Espanya. Malgrat l’adéu d’un bon polític de dretes.

I SI NO ARRIBAM AL 30 % ?

emroc | 20 Juliol, 2007 11:47

El PP fou el més votat a Pollença, però només arribà al 28,97 %; si en Rajoy diu que s'ha d'arribar al 30 % per a poder governar, què feim?

CANVI DE SEXE

emroc | 18 Juliol, 2007 10:56

Estic pensant seriosament en canviar-me de sexe; per això m'estic estudiant un caramull d'informació que he trobat gràcies al google. Veuem com va.

Tot ve perquè després de dues setmanes d'esperar vora el telèfon una cridada oferint-me qualque direcció general, gerència d'empresa pública, assessoria o cosa semblant, he arribat a la conclusió que si fos femella podria haver arribat fins i tot a qualque conselleria. Ningú és perfecte.

Millor els ha anat a en Miquel Àngel i a en Biel; sobretot a aquest darrer a qui han donat un càrrec els del Bloc al que s'oposà. Enhorabona a tots dos.

EL PP A LA MARXA PER CALA CARBO

emroc | 13 Juliol, 2007 10:28

Com ja sabeu demà, 14 de juliol a les 5 de l’horabaixa, hi ha convocada una excursió reivindicativa per tal de demanar l’obertura del camí del coll de Síller i la protecció de cala Carbó. Allà ens veurem.

Des de fa uns anys tots els aspectes de la vida civil s’han polititzat, i gairebé ningú pot reclamar la seva “independencia”. Les associacions veïnals, els clubs esportius, associacions de tercera edat, ... veuen com asalten les seves directives candidats lligats d’una manera més o menys clara a un o altre partit polític, tot cercant notorietat o aferrar-se a la mamella institucional.

Llavors aquestes entitats presenten iniciatives o organitzen activitats emparades en el seu caire social o cultural per tal de fer arribar subliminalment el missatge polític del partit del que són satèl·lit.

Aquesta estratègia és la que ha dut a terme el PP per llançar-se al carrer des que va perdre les eleccions generals el març de 2004. El partit conservador, que sempre havia fet befa de la política de pancarta, ha encapçalat marxes organitzades per associacions de víctimes, foros de família i altres coses semblants contra les polítiques del govern central, “adherint-se” a la iniciativa de la societat civil.

Per això esperam que demà ens acompanyin els representants de PP-UMP, per tal de reclamar que les institucions públiques, cap d’elles sota el seu control, mirin pel bé de tots i defensin els camins públics i la protecció del territori.

Allà podran criticar a PSOE-PSM-EU-BLOC-UM-UNPI-ERC-EV per dedicar-se a col·locar militants afins en llocs de responsabilitat i repartir-se sous i dedicacions en comptes de treballar pel bé dels ciutadans i citadanes de les Illes Balears.

Si a més ve na Rosa Estaràs, tot serà culpa de na Munar....

COHERENCIA, HEU DIT?

emroc | 02 Juliol, 2007 11:45

Si en Jaume Matas se'n va als estats units a fer feina per en Florentino és com a pagament d'obscurs favors aprofitant el càrrec ...

Si en Picarol se'n va a fer feina amb en Crespí quan cessa de regidor de medi ambient és per mèrits propis i un títol de dret.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb