pollença

POLLENCINOMETRE

emroc | 31 Juliol, 2009 11:00

Si el professor Franz de Copenhague encara habitès les pàgines del TBO li podríem comanar un aparell que ajudès a mesurar el grau de pollencinitat als joves (i no tan joves) que en dates com aquestes protagonitzen enceses disputes verbals al respecte entre mesclats i olor de suor.

Molts d'anys a tots.

EL NANO

emroc | 03 Juliol, 2009 08:34

Ella qui sap on és,

ella qui sap on para.

La vaig perdre i mai més

no he tornat a trobar-la.

Fa més de vint anys que el conec. Des que em deia que en feia vint que en tenia vint. I des d’aleshores no ens hem separat per res. De ben segur que ell no sap tot el que ha fet per mi amb les seves paraules i les seves cançons, però no li ho retrec. No li ho retrauré avui al vespre quan ens trobem al Claustre del Convent, en una altra d’aquelles nits màgiques sota la lluna que perduren eternament en la memòria.

Se que no som l’únic que té un deute amb ell, amb l’autor de temes inoblidables que formen part de la banda sonora de la nostra vida. En les seves lletres sempre hem vist reflexats els nostres pensaments, les nostres quimeres, els nostres estats d’ànim... Les seves cançons ens han fet plorar, ens han fet riure, ens han fet reflexionar...

Però sovint, en fer-se fosc,

de lluny m'arriba una cançó.

Velles notes, vells acords,

velles paraules d'amor...

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb