pollença

COMPRA ALS COMERÇOS POLLENCINS

emroc | 28 Gener, 2010 10:01

Passejant pel poble es veuen molts locals que es lloguen, perquè es posen pocs negocis nous, i d'altres van tancant. Tots recordam, i si no ens ho conten, la gran quantitat de botigues, merceries, espardenyeries, i molts altres comerços que hi havia i que han anat desaparesquent sense que hagin estat substituïts.

El petit comerç (no només el pollencí) fa molts anys que està en declivi davant l'empenta de les grans superfícies, les franquícies i els nous hàbits de consum. Tant l'Ajuntament com la Conselleria de Comerç realitzen campanyes i promocions convidant a comprar en aquests establiments, que donen un tracte més proper i especialitzat, alhora que fan voltar l'economia del municipi.

Però, i els comerciants pollencins, on compren?

A molts d'ells els poguérem veure el passat 18 de gener, festiu al nostre poble sense gaire sentit, passejant (amb bosses, empenyent un carretet, ... o sigui, comprant) per les grans superfícies i els carrers més comercials de Ciutat, donant-nos exemple.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb