pollença

LA BANQUETA DE LA VERGONYA

emroc | 22 Febrer, 2010 08:20

Després de molts d'anys, els crims i la repressió del franquisme podrien arribar finalment als tribunals. Qui s'asseuria a la banqueta, però, seria un pobre jutge d'instrucció que intentà aixecar la catifa davall la que s'amaguen encara tants fantasmes.

Quan això passi serem una vegada més la vergonya del món desenvolupat, un estat on la democràcia defensa el fascisme que la precedí. Això no passa ni a Alemanya ni a Itàlia, sino a les republiques bananeres.

És curiós el que es parla aquests dies, que el president del Tribunal Suprem, com tots els funcionaris que accediren al seu lloc en aquell temps, no han jurat fidelitat a la Constitució.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb