pollença

COMPRA ALS COMERÇOS POLLENCINS (II)

emroc | 04 Gener, 2011 11:29

Fa prop d'un any, en motiu de la festivitat pollencina del 18 de gener, ja vam comentar el bon exemple que donaven els comerciants pollencins anant de compres per Palma. Avui n'hem de tornar a parlar, perquè després d'organitzar-se amb força sota la marca COMERÇ POLLENÇA, de fer diverses campanyes de dinamització per la fira i per Nadal, i en plena vigília de reis, els vam poder veure altre vegada comprant a les grans superfícies de Ciutat aprofitant que el diumenge tenien obert. Ara mateix vinc de fer un tomb per la seva pàgina del facebook, a veure si ho havien deixat, però no, ens segueixen animant a comprar als seus comerços. Però ells, com noltros mateixos, van a fora a cercar més varietat i millors preus. I d'això se'n diu tirar pedres a la pròpia teulada. Pels passadissos d'aquestes grans superfícies ens topàrem impulsors i directius de l'Associació de Comerciants de Pollença. I no duien les mans buides.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb