pollença

BLOC PER POLLENÇA - VII

emroc | 10 Abril, 2007 12:26

Ahir, 19 de maig de 2007 vaig assistir a un espectacle kafkià (és correcte, aquest adjectiu? ho consultaré a la wikipèdia).

Vaig anar al Convent a un miting de Biel Barceló presentant la candidatura del Bloc per Mallorca a les eleccions del proper dia 27. En el mateix acte hi participaren tres joves pollencins que l'acompanyen en la seva llista al Parlament.

Demanaren als assistents que confiàssem en ells i els donessim el nostre vot. Però no ens saberen aclarir com fer-ho, atès que només ens deixen votar un cop, i ells es presenten de tres formes diferents.

D'entre el públic un home de mitjana edat s'aixecà i els demanà que ens aclarissin com és que en una llista hi van agafadets de la mà, i per l'altra no s'han pogut entendre.

Llavors començaren a divagar sobre coherència personal, programa, personalismes, ... i no arribàrem a aclarir res.

És clar que no, això no va ser ahir, però cada vegada queda menys temps per evitar que això passi.

Comentaris

Kafka

Pepe | 14/04/2007, 23:45

Al miting del Bloc no participarem cap dels tres candidats municipals, la situació ja és sufientement surrealista o kafkiana per afegir més foc. Avui eren els tres als actes d'abril de República si vols una altra fotografia kafkiana.
De totes maneres jo pens que per la meva part l'he explicat amb detail a nostre blog i als comentaris que he fet a aquest, he fet el que he pogut per aconseguir la unió. Em sap molt de greu fer el ridícul d'aquesta manera. Esper veure a partir del 27 de maig si realment ha estat un tema de "coherència" o de cadires, el temps llevarà i durà raons, però no recuperarem els quatre anys perduts.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb