pollença

BLOC PER POLLENÇA - VIII

emroc | 11 Abril, 2007 08:21

Hi ha municipis on no ha estat possible formar un bloc tripartit i es presenta una candidatura EU-EV i ERC per tal de no dividir més el vot de l'esquerra.

A Pollença la llista d'ERC té poques possibilitats d'obtenir cap regidor, i una vegada que la seva candidatura autonòmica s'ha integrat en el Bloc per Mallorca perd el seu sentit d'estirar vots a les llistes al Parlament i al Consell.

En un exercici de responsabilitat el millor per a l'esquerra seria que es retirés per evitar una major fragmentació del vot o bé ajuntar-se amb EU-EV (encara hi som a temps) en una candidatura que tindria més oportunitats d'aconseguir representació en el consistori.

Mai deixant de banda al PSM, tot esperant que la "coherència" de Biel Picarol que l'ha duit a presentar-se a la llista del Bloc per Mallorca, l'empengui al Bloc per Pollença que ens és tan necessari.

Comentaris

Re: BLOC PER POLLENÇA - VIII

Garci | 13/04/2007, 12:13

Hola emroc. Admir les ganes que tens de que hi hagui unitat.D'es d'EU-EV hem intentat per tots els mitjans anar en bloc. A la darrera reunió vam parlar que si no anavem en bloc amb psm, no valia la pena anar EU-EV+ERC. Els motius exposats eren que cap dels dos partits creia que junts ens anés més bé. Un altre discrepància molt important, i definitiva és la voluntat d'ERC a pactar amb UM. Nosaltres no ho farem. Això fa que sigui impossible la unió dels dos partits.
Per cert, mirant el diari vaig veure una taula rodona dels candidats a batle de pollença i ERC no i sortia. Que ha passat?no se presenten?

Debat

Pepe | 14/04/2007, 23:33

Garci ha explicat les raons principals de per què no ha hagut una llista conjunta EU-EV iERC. També s'ha de dir que aquesta possibilitat només s'ha obert quan ERC es va integrar al Bloc ( abans a Pollença ens varen dir que farian el mateix que a nivell autonòmic). A Pollença ja tenien molt avançat el tema de les llistes , programa, campanya... Tant ERC com nosaltres estaven disposats a fer un esforç pel Bloc a Pollença. Però sense el PSM ja hem dit que era complicat i tard per què la suma de sigles ERC - EU- EV sumés vots, ni ells ni nosaltres el veien clar.
El tema de no pactar amb UM per nosaltres és important, podien renunciar a aquesta condició en un BLOC però no anant només amb ERC. No ens fiam de Joan i no podem oblidar tan ràpidament el que ha fet aquests quatres anys UM a Pollença i a Mallorca.
Respecte al tema de la taula rodona, Miquel Angel d'ERC m'ha explicat que la taula l'organitza el Diario de Mallorca no el club ( com altres anys)i que l'han dit que al no tenir representació autonòmica no podien participar.
Pens que és una injustícia i que el debat hauria de ser complet amb tots els partits que ens presentam. Esperam que ERC solucioni aquest tema abans del debat. Ja ens varen intentar excloure a ERC i a nosaltres al debat de la Constitució Europea i l'Estatu, ens va costar però finalment varen poder participar. El que no hem aconseguit és anar a la tertúlia de polítics de la ràdio municipal. Aquesta és la seva forma de veure la democràcia.

Alaró07

Pepe | 14/04/2007, 23:52

Em sap greu però pens que hauràs de parlar d'altres temes, per què ja és impossible fer Bloc a Pollença.
Perdona el meu atreviment però et faig una propostas si t'apeteix. Nosaltres havien proposat al PIP ( no ens han contestat) fer un blog com a Alaró07, un foro obert de debat on tots els candidats presenten les seves propostes polítiques i els ciutadans les poden comentar. I

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb