pollença

BLOC PER POLLENÇA - IX

emroc | 16 Abril, 2007 08:33

Aquest cap de setmana hem tornat a veure tres candidats a batle per tres partits diferents en un mateix acte fent-se la foto plegats perquè defensen el mateix. Potser això nomès passa a Pollença.

El temps es va esgotant, perquè aquesta setmana acaba el termini per a la presentació de les candidatures a les properes eleccions municipals del 27 de maig.

Una de les traves a la formació del bloc a Pollença és la negativa rotunda d'EU a pactar amb UM després dels comicis. Evidentment tampoc no es parla de pactar amb el PP, per tant es podria dir que no aspiren a governar el nostre Ajuntament, perquè tot sembla indicar que tal com passa actualment, qualsevol pacte majoritari s'ha de fer amb aquests partits, que plegats tindran majoria, però que difícilment repetiran la seva aliança, signada entre Joan Cerdà i Jaume Matas, no entre Joan i Tomeu Cifre.

Per això sembla que després del 27 de maig s'ha de negociar un pacte de centre-esquerra amb UM, PSOE i el Bloc o el que quedi dels partits que no l'han volgut configurar.

Això és el que veu Biel Picarol, qui enyora la cadira que va encalentir durant quatre anys. També ho veu ERC a nivell autonòmic, com l'única manera d'arribar a tocar poder. I també ho sap EU a nivell autonòmic, qui no dubtarà en tornar pactar amb la princesa giracamies per tal de tornar a pujar al cotxe oficial.

La coherència, aquesta famosa paraula en boca de molts polítics, és molt important, però també ho és la responsabilitat. I ara tenim la responsabilitat política, per coherència, de fer fora el PP de les institucions que ha posat als seus obscurs serveis i regenerar la política de Pollença i de les illes.

Sé que només queden vuit dies, però fins el 23 d'abril, dia de Sant Jordi, en que acaba el termini de presentació de candidatures, seguiré reclamant des d'aquesta modesta atalàia, un petit esforç de responsabilitat i de coherència per aconseguir un futur millor per a Pollença.

Comentaris

EU-EV i UM

Pepe | 16/04/2007, 22:45

Nostra negativa a pactar amb UM, no ha arribat a ser un obstacle per formar el Bloc a Pollença per què no ha hagut cap negociació.Quan l'assemblea del PSM va decidir anar tots sols nostra assemblea encara no havia decidit res respecte a UM. Tenim clar que en una coalició a tres parts i per aconseguir la unitat s'han de renunciar a coses, però si no s'arriba a negociar no hi ha res que fer.
No em vull tornar a repetir, però has de tenir clar que la situació només podria canviar amb una assemblea extraordinària del PSM que hauria de votar Sí al Bloc a Pollença i un altre candidat ja que Biel ha deixat clar que no seria candidat d'un Bloc a Pollença. Després s'hauria de negociar. En 8 dies em sap greu però el mal està fet.
Aspiram a governar l'Ajuntament però no a qualsevol preu, i com tu dius no serà aquesta legislatura. UM tindrà la clau per governar amb PP o amb PSOE, evidentment nosaltres preferim la segona opció. Pens que no ens necesitan ni al PSM ni a nosaltres. Però ja veurem si UM governa amb el PSOE, si Biel encara que no sigui necessari ocupa una cadira.
A nivell autonòmic és important treure de fora al PP però també acabar amb la perversió democràtica de que un partit minoritari sigui governant el Consell. Però aquesta no és una decisió que sigui de l'assemblea d'EU_EV a Pollença, nosaltres amb la política del municipi ja tenim molt de feina.
A nivell local qui ha permés al PP governar per primera vegada a Pollença ha estat Joan Cerdà. No ens fiam d'aquest senyor, no hem vist cap mesura social o de protecció del medi ambient del senyor Rull que ens faci pensar que es pot governar amb ell. Si UM governa amb PSOE i PSM des de fora donarem suport a tot el que vagi en la línia de nostre programa ni més ni manco. Voterem lliurement i en conciència com pensam que s'ha de fer en democràcia.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb