pollença

BLOC PER POLLENÇA - X

emroc | 17 Abril, 2007 12:17

El proper 16 de juny en Joan Cerdà Rull tornarà a ser proclamat batle de Pollença en el plenari constitutiu del nou consistori sorgit de les eleccions locals del 27 de maig.

No sabem qui votarà al seu favor, perquè això depèn dels resultats que es donin en les eleccions al Consell Insular de Mallorca i al Parlament de les Illes Balears que es fan el mateix dia.

En Joan Cerdà i en Tomeu Cifre no s'entenen, però això no ´ha impedit que UM-UNPI i PP-UMP hagin governat plegats aquests darrers 4 anys gràcies als tres viatgesfets per Jaume Matas la víspera de la constitució dels consistoris sorgits de les eleccions de 2003.

El sendemà d'aquelles eleccions ja es deia que UM pactaria amb el PSOE, en un acord al que Joan Cerdà hi volia afegir el PSM encara que les matemàtiques fessin innecessària la seva col·laboració.

Però governar sense doblers dóna per poca cosa, i qui tenia el sarró (fins i tot el de Madrid) era el PP. En Matas li va abocar davant en Joan i aquest es deixà enlluernar per unes promeses encara no del tot complides, però molt beneficioses pel poble.

No sembla una manera democràtica d'actuar la del president del Govern Balear, condicionant les actuacions en una localitat no a les seves necessitats i mancances, sinó al suport polític al seu partit. Però ja sabem com funcionen les coses a Mallorca.

Els resultats del PSM enguany difícilment li donaran la clau de la governabilitat de l'Ajuntament. EU no aconseguirà vots suficients per assolir representació, però li prendrà molts sufragis als nacionalistes posant en perill la repetició dels resultats anteriors i dels seus dos regidors. ERC tindrà uns vots testimonials que acabarn d'ofegar a un Biel Picarol que, prou conscient de la seva defícil situació s'aferra a la llista autonòmica d'un bloc al qual s'oposa.

Comentaris

T'apost un sopar

Pepe | 17/04/2007, 17:43

Respecte a les teves previsions electoral estic d'acord en general llebvat de la previsió que fas de que a Alternativa EU-EV no aconseguirem vots suficients. Nosaltres estam segurs de treure un regidor i no nomé és una intuició et puc raonar.
A les darreres eleccions no va haver llista d'EU-EV a Pollença, però la llista autonòmica va conseguir 295 vots (que consideram vots molt fidels).I el darrer regidor municipal només necessitava 384 vots, o sigui 89 vots més. A les eleccions actuals el número de votants no ha variat pràcticament o sigui que el darrer regidor es situarà més o manco en les mateixes xifres. Hem fet més feina que mai i pens que treurem el regidor amb holgura. T'apost un sopar a que tenim un regidor segur.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb