pollença

BLOC PER POLLENÇA - XI

emroc | 18 Abril, 2007 11:23

EU de Pollença té un bloc en aquest servidor que és diu urxella i que és molt actiu.

El PSM de Pollençá també n'hi té un, on s'hi crien teranyines de tan poc que l'actualitzen.

Avui, però, ho han fet. I en accedir-hi ens trobam amb la sorpresa que es publicita el Bloc per Mallorca, el seu programa electoral i les fotos dels seus candidats al Consell i al Parlament, resaltant la presència de Biel Cerdà en el número set d'aquesta darrera.

Hi surt el logotip del Bloc, i per tant els logotips d'EU i d'ERC, amb qui no ha volgut pactar un bloc semblant al nostre poble.

El PSM, el seu cap visible o la seva assemblea, o qualcú, ens deu una explicació de la seva actuació. A les darreres eleccions forem gairebé 1.000 pollencins els que el votàrem tot i la decepció dels quatre anys encalentint cadires i aplicant poc programa que foragitaren a més de 300 electors del 1999.

Comentaris

Difícil d'explicar

Pepe | 18/04/2007, 16:17

Abans de la fotografia parlava amb Miquel Angel de tot el que havia passat a Pollença, després de mitja hora d'esperar ja ens haviam col·locat per la fotografia quan va arribar Biel, hauries ve veure la cara de Miquel i la meva, va ser un shock, i després quena varen veure que anava seté... Uf. Que vols que et digui jo no em consider polític i aquestes són de les coses que no entenc i és difícil d'explicar.
Jo tinc la conciència tranquil·la, però per culpa de la suposada coherència del senyor Biel em trob en una situació que com deia avui una persona al fill directe, fa rialles.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb