pollença

BLOC PER POLLENÇA - XIV

emroc | 23 Abril, 2007 12:56

El Google treia fum tota la setmana cercant declaracions nacionalistes i antipeperes de na Maria de la Paz. Encara sense haver refredat, tot i que en menor mesura, l’hem tornat a posar a prova cercant en l’hemeroteca virtual les opinions pretèrites de Mateu Crespí envers UM i la seva presidenta. El fitxatge estrella de l’exbatle de Santa Eugènia, escindit del PSM davant de la seva desnaturalització, l’hem d’entendre en la línia de coherència seguida també per Biel Cerdà i de la qual hem donat compte repetidament des d’aquest bloc.

El temps defuig, les hores passen i el termini per a la presentació d’una candidatura unitària d’esquerres a les properes eleccions municipals del 27 de maig, que ja fa temps que sabíem impossible tot i que no improbable, s’esgota definitivament. Tot i això, els tres caps de llista tornaren a coincidir ahir en un altre acte (encara desconeixem si torna haver-hi foto conjunta). No, no fou en la Feria de Abril, tot i que també es podia haver donat el cas que fins i tot el candidat d’ERC s’hi hagués acostat per tal de captar vots, intentant explicar als assistents que si a Catalunya han donat suport a un xarnego, també aquí estan amb els forasters, peninsulars i andalusos.

El candidat d’EU, a qui no conec personalment tot i que possiblement sigui el meu únic lector, vol convidar-me a sopar el proper 28 de maig perquè li digui a la cara que s’ha quedat sense representació en el consistori. És veritat que no confio en les seves possibilitats, però no ha d’obviar que aquest bloc canviarà la seva orientació a partir d’aquesta mitjanit, quan un cop fracassat en el seu suport a la creació d’un bloc d’esquerres a Pollença, continuarà la lluita cap al proper objectiu a assolir: fer fora el PP de les àrees de govern de l’Ajuntament de Pollença.

Comentaris

Lector fidel

Pepe | 23/04/2007, 15:04

No va haver cap foto conjunta, encara que una vegada més es demostrava que tenim molt de punts en comú. També va venir Juanjo Mir del PSOE. Vaig a parlar una bona estona amb Miquel Angel(ERC) i el veto que l'ha imposat el DdM al debat.Amb Biel em vaig saludar i res més.
El temps deixarà a cadascun al seu lloc, com ha deixat a Mateu Crespí.
Supos que el que dius del 28 és que acceptes la meva aposta, esper que siguis tu el que em convidi. Pens que si jo no surt segurament l'unic regidor "del bloc" serà Biel. Pens que amb el bloc haurien assegurat 3 o més regidors.

Nosaltres tenim el mateix objectiu que tú i una mica més, volem fer fora al PP però també les formes conservadores i caciquils de fer política a Pollença. Això vol dir aconseguir treure de fora, o canviar la seva forma de fer política, a UM-UNPI. De què me serveix un govern UM-UNPI- PSOE-PSM si no es canvia la destrucció urbanística, la manca d'inversions a polítiques socials, el tancament de camins... Pens que una vegada que no s'ha aconseguit el BLOC es tracta de tenir paciència i fer feina tot el que es pugui aquests quatre anys per que Pollença canvi de rumb.
Esper veure aquesta nova orientació que anuncies.
Si em vols conèixer personalment abans de les eleccions a nostre blog tens el correu electrònic.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb