pollença

JA EL TINC LEGAL

emroc | 03 Maig, 2007 09:05

La indisciplina urbanística de Pollença de ben segur que és la més democràtica de Mallorca. Qualsevol que tingui un bocí de terra pot fer-s’hi un xalet. No tindrà cap problema per que li donin corrent, ni per fer un pou i tenir aigua per regar el gram i omplir la piscina. Tancarà la finca de bruc, farà un bon portell de pedra picada amb unes barreres de ferro de dos metres d’alçada i ho llogarà a una agència perquè comercialitzi en els mercats britànic o germànic una “old villa in beautifoul mallorca” o una cosa semblant.

UM-UNPI-PP-UMP ens han venut una llei que “legalitzava” aquestes construccions existents, i beneit el que no l’hagués feta bans, perquè es queda sense els papers. A passar per caixa, tant per casa, tant per habitació, i aquí teniu una placa per poder-ho llogar. I abans ja ho llogava, jo. Si, però ara teniu un paper que diu que ho podeu fer. I ja tinc la casa legal, ara? Ara la podeu llogar, si, i no us diran res. I abans tampoc em deien res, i fa deu anys que la llog. I ara en tinc una altra mitja acabada a la part de baix de la finca, i... No, no, ara hem tancat l’aixeta, no en volem més. Vol dir que no la podré llogar? Vol dir que no li donarem papers, que haurà d’esperar... I hauré de tornar a pagar? I és clar. Però en tornar-hi ho pujarem un poc més. I ara, em quedarà il·legal aquest que faig nou? Si, però no passi pena, algú li llogarà. Que no m’ha dit que no el podria llogar, perquè no té papers? Si, però li seguiran llogant igual, només que n’hi donaran menys amb l’excusa que no té papers. Ah, és que quan acabi aquest tinc un quartó per Marina que era de la sogra i ... Cap problema, cap problema...

Però ara, amb aquest paper, el tinc legal, oi?

Comentaris

No

fralokus | 03/05/2007, 09:36

Aquesta Llei és una Llei insolidària doncs premia als infractors sobre els quals no han volgut infringir la normativa vigent.

Qualsevol queixa davant el "Defesor del Pueblo de España" sobre aquesta llei, segurament seria admesa a tràmit i acabaria amb un recurs davant el "Tribunal Constitucional", però desgraciadament a Pollensa aquest tipus d'accions et fa ser un "mal pollenci", amb aquesta frase tan imbecil de "Això és bo per al poble".

Si Costa i Llobera aixequés el cap, "Això si seria bo per al poble"

Molt bó

Pepe | 03/05/2007, 12:22

"Real como la vida misma"Molt vona la conversació, si has entrat a la pàgina del DdM on es fan les preguntes del debat dle dia 11 un bon grapat són sobre disciplina urbanística. Igual ha arribat el moment de canviar aquesta dinàmica i sobre tot una llei que é suna vergonya i que no es pot sostenir jurídicament.

Canvi

Pepe | 03/05/2007, 12:27

Ara mateix he vist que ja no es poden veure les preguntes, una pena, ja veurem si fan totes.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb