pollença

PP d'esquerres ?

emroc | 22 Maig, 2007 11:14

Des de fa molts anys s'ha dit que les millors plomes estaven al servei de l'esquerra, i actualment hi estan la majoria (serem objectius i no parlarem de millors o pitjors) dels blocs que des de Mallorca parlen de política. Un altre cop els hi donam la raó quan diuen que som una guarda de mestres d'escola, funcionaris i desenfeinats.

La dreta està en contra de la xarxa (tot i que no la deixa de banda, que tots els vots són bons), perquè democratitzà l'accés a la informació que ja no pot controlar des del poder econòmic, que és l'actual censura en els mitjans tradicionals (qui paga, mana, o si publiques tal cosa et quedaràs sense publictat).

Quan escoltam les propostes que fan els candidats del PP amb els ulls clucs podríem pensar que ens parla qualque esquerrà: polítiques socials, de respecte al medi ambient, sostenibilitat, igualtat, ... Res a veure amb el que han fet tots aquests anys.

És una llàstima que els polítics no haguin de respondre davant dels votants pels projectes, programes i promeses incomplides.

També haurien de respondre davant de tots pel malbaratament dels doblers públics. Si li demanen al batle pels cinc milions (d'euros) de deute, aquest no ens pot sortir amb la possibilitat (legal) d'endeutar-se més en comptes de dir-nos d'on ve el forat i com es preveu tapar.

El PP només tornarà a governar a Pollença lligat amb UM, i això només passarà si en Matas torna a ser president i torna a venir amb el talonari a la mà prometent més doblers que sols serviran per aufegar encara més el nostre ajuntament a cop d'interessos i bestretes.

Per tradició o per culpa dels caps visibles del partit, el PP mai ha tingut una forta implantació a Pollença, i li ha fet falta ajuntar-se amb UMP, un partit del que ja no queda res del que fou i que il·lusionà a molts de mollers. Al Moll ja han vist que UMP ha perdut les seves arrels i ja no mira pel bé del nucli costaner, sinó de la butxaca dels que mouen els fils.

Des d'aquí no volem, per damunt de qualsevol altra cosa, que el PP torni a governar, però ens dol que no tinguin a ningú millor per omplir la llista d'aquells que opten a representar-nos.

Comentaris

Invitació

Pepe | 24/05/2007, 23:44

Divendres a les 21 al claustre tancam la campanya, t'esper.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb