pollença

INFORMACIO A L’ABAST DE TOTHOM

emroc | 05 Juny, 2007 11:58

Un dels punts programàtics comuns de tots els partits és aquell que proposa la millora de l’eficiència de l’administració municipal, increment del nombre de funcionaris, centralització de les oficines, millora en l’atenció al ciutadà, racionalització dels serveis, ...

A més de preocupar a tots els partits, un altre tret comú és que es tracta d’una proposta que es repeteix en totes les eleccions, prova de que un cop aquests han passat, els polítics se n’obliden i sempre queda penjant.

Ara volem parlar d’una proposta amb un cost molt baix per a l’administració; i és la de posar a l’abast dels ciutadans la major quantitat d’informació municipal possible, mitjançant la seva publicació web.

Avui en dia tota la documentació de l’Ajuntament s’elabora informàticament i està emmagatezemada en arxius informàtics, fàcilment publicables en una pàgina d’internet, amb la qual cosa tothom hi pot tenir accés còmodament i sense destorbar el normal quefer dels funcionaris.

No estam parlant, ni molt manco, d’administració digital ni tràmits telemàtics, ni res per l’estil. Tans sols es tracta de facilitar i democratitzar l’accés a la informació pública.

Podeu consultar les pàgines web d’altres ajuntaments mallorquins i hi trobareu la normativa urbanística (Sa Pobla), les actes dels plenaris, de les comissions de govern i fins i tot els decrets del batle (Sant Llorenç), els plecs de prescripcions dels concursos públics (Calvià), les bases de selecció de personal (Alcúdia),...

Comentaris

Complirem

Pepe | 05/06/2007, 12:18

Aquesta legislatura varen demanar per escrit la publciació de les actes dels plenaris i ens varen dir que no tenien personal per fer -ho? Tinc la resposta per escrit... Al·lucinant.
Fins que es faci això em compromet a publicar tota la informació a la que pugui accedir.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb