pollença

REFLEXIONS D'ESTIU

emroc | 08 Agost, 2007 11:44

El grupo Telefónica cerró el primer semestre del año con un beneficio neto consolidado de 3.830 millones de euros, el 66,4% más que en el mismo periodo del año anterior.

Això explica que m’hagin tingut vuit dies sense internet, sense témer la reclamació que evidentment els hi pens presentar per tal de demanar els 10 euros (cèntim envant o enrera) corresponents a la part proporcional del que pag cada mes pel sevrei d’ADSL.

La reclamació d’aquests 10 euros generarà un cost de paper, telèfon i jornals bastant superior; fins i tot es podria donar la paradoxa que les trucades per aclarir aquesta reclamació, evidentment a través de les seves línies, suposin a la companyia uns ingressos superiors al deute que m’hauran (?) de tornar. I tot es resoldrà d’aquí a 10 o 12 mesos.

El diario de mallorca publica un article d’opinió de José Antonio Rosselló Rausell, ex-director general del govern Matas i un dels pocs caps ben amoblats del PP.

http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1616&pIdSeccion=5&pIdNoticia=283646

S’oblida, però, de dir que aquests “vots perduts” (en democràcia cap no ho és) han anat a parar a partits fonamentats des del seu per tal de llevar vots al PSOE i a UM. Si hi afegeixen els favors prestats per grupuscles com el círculo balear, ja tenen per on començar.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb