pollença

CANS A LLOURE

emroc | 10 Abril, 2008 21:13

Per a general coneixement, exposam alguns extractes de l'ordenança municipal d'animals domèstics de companyia, que sembla que continua vigent:

Seran infraccions lleus:

- La circulació per la via pública i propietats privades alienes al propietari sense la seva autorització, de cans que no vagin acompanyats i conduïts mitjançant cadena, corretja o cordó resistent, en el cas que l’animal no sigui considerat com a potencialment perillós, segons la legislació vigent.

- La circulació per la via pública i propietats privades alienes al propietari sense la seva autorització, de cans catalogats com a potencialment perillosos segons la legislació vigent, que no vagin acompanyats i conduïts mitjançant cadena, corretja o cordó resistent i morrió.

- Embrutar amb els excrements d’animals les voravies, vies urbanes i espais públics, i qualsevol lloc destinat al trànsit de vianants.

- L’entrada d’animals domèstics a locals destinats a la fabricació, venda, emmagatzematge, transport o manipulació d’aliments.

- L’entrada, circulació i permanència d’animals als locals d’espectacles públics, esportius i culturals, com també a les piscines públiques i a les platges, d’acord amb les disposicions de l’Ordre del Ministeri de la Governació del 14/05/1974. En queden exceptuats els cans guia d’invidents i els cans del cossos de seguretat en la realització de les seves funcions.

- La possessió d’un ca sense microxip.

- La possessió d’un ca no censat.

- La possessió d’un animal catalogat com a potencialment perillós sense registrar en el Registre d’animals potencialment perillosos.

Seran infraccions greus:

- La circulació per la via pública de cans que no vagin acompanyats i conduïts mitjançant cadena, corretja o cordó resistent, en el cas que l’animal sigui considerat com a potencialment perillós, segons la legislació vigent.

Seran infraccions molt greus:

- La reiteració d’infraccions de caràcter greu.

Les infraccions lleus seran sancionades amb multa de 60 a 300 €.

Les infraccions greus, amb multa de 300,01 a 1.502 €.

En les infraccions molt greus, amb multa de 1.502,01 a 15.025 €.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb