pollença

primavera

emroc | 23 Maig, 2008 12:12

S’acosta un dels esdeveniments més assenyalats de la primavera.

Ens basta sentir el seu nom perquè ens vinguin a la memòria records d’altre temps, escenes familiars irrepetibles, sons i tonades que romanen per sempre en el record...

S’acosta, un any més, el festival d’Eurovisión.

No, no fa falta que poseu aquesta cara. Tos voltros el seguireu en nombroses ocasions, perquè era un dels aconteixements de l’any. I encara que ara en volgueu renegar, éreu esclaus del pensament únic d’aquell temps. Tots davant la televisió, en blanc i negre, seguint les votacions (més que les cançons) i escoltant els pares com ens explicaven la conjuntura política europea en funció dels vots que ens atorgaven cada un dels països “els francesos mai mos voten” “els portuguesos mos donen molts punts”...

Perquè aleshores, temps de tardofranquisme i postfranquisme de la meva infantor, érem espanyols encara que ara en reneguem. I en els esdeveniments com Eurovisión ens hi jugàvem l’honor patri.

Comentaris

PSOE DE POLLENÇA

Vist de dintre | 29/05/2008, 15:52

Carta oberta a Toni Cifre Seguí:
A què es deu realment la teva dimissió? A discrepàncies amb na Xesca Ramon? A discrepàncies amb la resta de regidors? Si és així, quines son les teves discrepàncies? Ideològiques? Representatives? Referents a alguna dimissió que tal volta t’agradaria?
El que és cert, és que vares punyir fins que fores elegit secretari general del PSOE de Pollença. Molt bé, ambicions en pot tenir tothom, però... què has fet durant tot aquest període que has estat secretari general? Quin és el teu balanç? Quans de nous afiliats han vingut al PSOE de Pollença? Quantes mocions per dur al Ple municipal has encapçalat? Quantes rodes de premsa has donat i per quins motius? (només record una desavinença anterior amb Xesca Ramon duita a premsa) Quins actes has encapçalat?
Quantes revistes o fulls informatius del PSOE s’han realitzat durant al teu mandat?...
En definitiva Toni, el balanç teu com a secretari general del PSOE de Pollença, és extremadament negatiu, i aquest és i ha d’ésser, el vertader motiu pel qual has presentat la teva dimissió.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb