pollença

LA BANQUETA DE LA VERGONYA

emroc | 22 Febrer, 2010 08:20

Després de molts d'anys, els crims i la repressió del franquisme podrien arribar finalment als tribunals. Qui s'asseuria a la banqueta, però, seria un pobre jutge d'instrucció que intentà aixecar la catifa davall la que s'amaguen encara tants fantasmes.

Quan això passi serem una vegada més la vergonya del món desenvolupat, un estat on la democràcia defensa el fascisme que la precedí. Això no passa ni a Alemanya ni a Itàlia, sino a les republiques bananeres.

És curiós el que es parla aquests dies, que el president del Tribunal Suprem, com tots els funcionaris que accediren al seu lloc en aquell temps, no han jurat fidelitat a la Constitució.

Comentaris

Re: LA BANQUETA DE LA VERGONYA

Paco | 22/02/2010, 19:30

A Alemània és impensable una Fundación Adolf Hitler.
I molt manco subvencionada pel govern

Re: LA BANQUETA DE LA VERGONYA

Paco | 22/02/2010, 20:20

El Comitè contra la Tortura, depenent de l’ONU, és l’òrgan d’experts independents que supervisa l’aplicació de la Convenció contra la Tortura i altres tractes o penes cruels, inhumanes o degradants. En el seu darrer informe, del novembre de 2009, recomana una vegada més a l’estat espanyol que revisi la llei d’amnistia de 1977 en el sentit de no incloure entre els crims amnistiats ni les tortures ni les desaparicions forçades.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb